Üretim ve Tüketim Paneli


UKON YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET HACIİNCE

TÜRKİYE’DE KIRMIZI ET ÜRETİM VE TÜKETİMİ PANELİNDE

SEKTÖR SORUNLARINI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ DİLE GETİRDİ.

 

Türkiye’de Kırmızı Et Üretim ve Tüketim Sorunları ve Çözüm Önerilerini görüşmek üzere Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü, Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği (BUSİAD) ile birlikte 8 Aralık 2017 tarihinde Bursa’da bir panel düzenlendi.

Açılış Konuşmasını aynı zamanda BUSİAD Başkan Yardımcısı olan SETBİR Başkanı Tarık TEZEL’in yaptığı Panelde konuşmacı olarak yer alan UKON Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet HACIİNCE sektörün içindeki durumu değerlendirerek, sorun ve çözüm önerilerine değindi.

Panele Üniversite öğretim üyeleri, öğrenciler, BUSİAD üyeleri, basın, kamu ve özel sektör temsilcileri ve üreticiler katıldı.